Golf i Stellenbosch – mitt i vinlandet

Nu kan vi erbjuda en golf-estate i bästa sydafrikanska miljö - mitt i vinlandet.

Kleine Zalze är både vingård och golfbana. Nytt, modernt och smakfullt. Gården ligger bara fyra kilometer från den anrika universitetsstaden Stellenbosch, Sydafrikas näst äldsta stad efter Kapstaden. På området finns också gourmetrestaurangen Terrori, en av de bästa i hela Kap. Där kan du avnjuta Kleine Zalzes egna viner.

Vinet har djupa anor här. Druvor har odlats på gården sedan 1695 och man producerar i dag ett spektrum av prisbelönta viner. Det är också nära till bergsvandringar, ridning, mountain biking, museer och förstås shopping i Stellenbosch. På en halvtimme når du dessutom stränderna i Strand och Gordons Bay.

Stellenboschs andra golfbana ligger bara ett par kilometer från Kleine Zalze. Och det finns även andra utmärkta golfbanor i närheten, såsom Boschenmeer, Paarl, Pearl Valley, Arabella, Hermanus, Milnerton, Atlantic Beach och Erinvale. Alla ligger inom en bilfärd på max en timme.

På Kleine Zalze kan vi erbjuda boende på antingen Kleine Zalze Lodge, med 47 rum, eller i eget hus eller lägenhet. Som boende på lodgen har man rabatt på golfbanan, däremot inte om man hyr ett hus. Självklart hjälper vi dig inte bara att boka ditt boende, utan även att boka tider, om det skulle behövas.

Kontakta oss via mejl för att få veta mer, och få hjälp att boka din resa. Eller använd det här formuläret för att skicka din förfrågan.

Golf i Sydafrika, Stellenbosch, vin